Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Tow till Travel släpvagnar med Chevy Tahoe

Innan du och din familj ut på vägarna, måste du lifta resor släpvagn till din Chevy Tahoe. Bogsering en resa släpvagn med en Tahoe kan göra dig nervös på grund av storleken på släpvagnen drivs längs motorvägar och småvägar. Bara dubbelkolla bifogade resor släpvagn, kör långsammare än normalt och vara försiktig med din omgivning och du har en säker och minnesvärd resa. Saker du behöver
Resor trailer bruksanvisning
Chevy Tahoe bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera vikten av resor släpvagn inte överskrider maximal dragkapacitet av Chevy Tahoe. Chevy Tahoes kan ha en dragkapacitet på någonstans från 6,000 pounds till över 8000 pounds. Den dragkapacitet kan hittas i Chevy Tahoe bruksanvisningen. 2

Tillbaka Chevy Tahoe till resor släpvagn så att dragkroken ansikten Tahoe hitchkrok
. En assistent kan stå utanför och rikta Tahoe till denna plats.
3

Veva dragkroken tills det väcker precis tillräckligt för att sänka på kulan i Tahoe. Den Tahoe Hitch ska passa perfekt in i skumt av resor släpvagn. Om kulan inte passar, kan du behöva köpa en mindre eller större boll. En 2-tums bollen är standard storlek.
4

Placera pinnen i låset från Tahoe skumt i släpet för att ansluta två tillsammans. Stå på toppen av skumt att se till att de är låsta på plats.
5

Korsa säkerhetskedjorna under tungan för resor trailern och haka fast kedjor på varje sida av vagnen med bara tillräckligt slack att de inte vidrör marken.
6

Wire ljusen från kabelstammen i den bakre delen av Tahoe för resor släpvagn så att bromsljus och blinkers är manövrerbar på resor släpvagn . Testa lamporna innan du hämtar ut på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148903.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.