Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du kan maximera gas körsträcka för en Toyota Tacoma

Få bästa bränsleekonomi av din Toyota Tacoma lastbil är viktigt för både miljön och din plånbok. Det finns ett antal små förändringar du kan göra på det sätt du kör och ta hand om din Toyota som kommer att göra en liten skillnad i hur mycket bränsle lastbilen förbrukar. Med tiden kommer de små mängder bränsle sparar lägga upp till en betydande besparingar. Instruktioner
1

Håll din Toyota Tacoma väl underhållna. Se till att dina däck är ordentligt pumpade och anpassats för att minska luftmotståndet på ditt fordon. Ju mer dra dina Tacoma erfarenheter, desto mindre bränslesnåla det kommer att bli.
2

Undvik att resa runt med extra eller onödig vikt på lastbilen. Håll sängen av din Tacoma klara av tunga föremål, eftersom dessa poster kommer att lägga vikt som gör att trucken vara mindre bränsleeffektiva. Mer vikt i lastbilen kommer att minska sin bränsleeffektivitet.
3

inte lämna din Tacoma tomgång under långa perioder. Om du planerar att lämna din bil för mer än en minut, stäng av den. I vissa stater är det nu olagligt att lämna ett fordon tomgång eftersom den använder onödigt bränsle och släpper ut eventuella gifter.
4

Använd luftkonditioneringen bara när du behöver det. Du bör antingen slå på fläkten i din Tacoma eller öppna fönstren.
5

Undvik att göra onödiga resor och planera dina resvägar för bränsleeffektivitet. Ju mindre du kör din Tacoma, desto mindre bränsle du använder. Försök att undvika att göra ett antal resor för flera objekt, istället schemalägga möten tillsammans eller göra allt för ditt ärende körs samtidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148764.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.