Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skaffa din körning Records

Erhålla och veta vad som är på din drivande post kan vara till nytta, eftersom din drivande post kommer ofta att påverka hur mycket pengar du behöver för att betala för försäkring. Även vissa arbetsgivare kräver en bestyrkt eller officiell kopia av din drivande post som en del av ansökningsprocessen. Ibland kan det vara ett misstag på din drivande post som kan ha en negativ inverkan på din försäkring priser, din förmåga att få kredit eller arbetstillfällen, även om dessa jobb inte direkt involverar körning. Att veta vad som finns på din drivande post är det bästa sättet att undvika obehagliga överraskningar. Saker du behöver
Körkort
Körkort nummer (s) från annan stat (er) har du licensierad i Málaga Internet
Visa fler instruktioner
1

Gå online till din statens Department of Motor Vehicles hemsida. De flesta stater "Department of Motor Vehicle (DMV) webbplatser har en navigator för att ta dig till sidan som beskriver förfarandet för att få din körning post.
2

Fyll alla online formulär för att begära din körning post. Tillgängligheten av denna online-ansökan kommer att variera från land till land. Det finns nästan alltid en avgift inblandade med att få din drivande post, och om du beställer det på nätet, behöver du ett kredit-eller betalkort.
3

Gå online för att DMV.org. Denna webbplats är inte knuten till någon statlig myndighet, och de tar ut en avgift för vissa av sina tjänster, men de har centraliserad information om DMVs från alla 50 stater och Washington, DC Detta kan vara särskilt användbart om du har haft ett körkort i flera stater.
4

Gå till din lokala DMV kontor och begära en kopia av din drivande post. Många stater kommer bara ge en officiell eller bestyrkt kopia av dina uppgifter till dig personligen. Det kommer att finnas en avgift och blanketter att fylla ut. Och du kommer troligen att behöva vänta i rad.
5

Ring din agent bilförsäkring. Försäkringsbolaget fick en kopia av din körning rekord när de började som täcker dig. De har ingen skyldighet att förse dig med en kopia, men om du är på god fot med dem, de kan. Tänk på att om du behöver en officiell eller bestyrkt kopia av din färdregistreringen, kommer denna metod inte räcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148063.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.