Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Lay Out Linje skiktning på en parkeringsplats

Utforma layouten för en parkeringsplats kan vara komplicerat. Du måste skapa in-och utgångar samt avgöra om parkeringsplatser kommer att vara rak eller vinklad för lättare in. När din vara är helt konstruerat, måste du tillämpa linjer på trottoaren för att skapa de enskilda platser. Denna process innebär massor av grundläggande matematik, som du behöver för att mäta allt flera gånger innan du gör en permanent linje på trottoaren. Saker du behöver
Paint
Linje striper utrustning | Schabloner
Visa fler instruktioner
1

Mät flera märken och modeller av bilar, lastbilar och stadsjeepar till avgöra hur stor varje utrymme bör vara. Varje utrymme måste vara av samma storlek, om du inte utser några utrymmen som är kortare i längd som för kompakta bilar endast.
2

Välj den stil parkeringsplats som du kommer att använda hela din parkeringsplats . De linjer som definierar ett utrymme kan målas på rakt eller i vinkel. Du kan använda enkla linjer eller dubbla linjer, som ger lite mer utrymme mellan bilarna men kan minska antalet platser du kan skapa. Ändarna av dubbla linjer kan få sällskap av en dekorativ halv-cirkel eller lämnas som de är.
3

Välj den färg som du kommer att använda för att tillämpa dina linjer. De flesta parkeringsplats linjer är vita, men du kommer att behöva blå färg och schabloner för att utse platser som är för förare med funktionshinder. Kontrollera din statens lagar för att avgöra hur många sådana fläckar du behöver tillhandahålla. Välj mellan vatten-och oljebaserade färger, termoplaster och andra typer färg. Om du anställer en målning företag att måla linjer, diskutera dina alternativ med en säljare för att välja den bästa färgen för din parkeringsplats baseras på förväntad trafik till partiet och lokala väderförhållanden.
4

Ansök färgen. En professionell målning företag har all nödvändig utrustning för att skapa raka linjer och att mäta varje utrymme korrekt. Amatör parkeringsplats måla jobb är lätt identifierbara genom vingliga måla linjer och prickar på trottoaren från spill. Om du måste göra jobbet själv, köpa en paint striper från en hårdvara eller färghandel. Linje stripers varierar mycket i storlek och kostnad, från ca 100 kr för en liten en som du kan skjuta längs marken när du går till mer än $ 6.000 för en som kräver att du kör det.
5

Följ din linje striper instruktioner för installation av färg och driva den. Var noga med att manövrera randalstraren i en rak linje när du använder den för att säkerställa att din parkeringsplats linjer är raka och jämnt tillämpas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148905.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.