Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så för att hålla golvbrädorna Från Skrapning på en Harley Fat Boy

Åka motorcykel kommer inte naturligt, ridning färdigheter lärs och utvecklas genom övning. Medan en Harley-Davidson Fat Boy är en motorcykel med låg markfrigång, eftersom de flesta Harleys är, lära sig att luta cykeln utan att skrapa brädorna är möjlig. Det är bättre att göra några övningar vid låga hastigheter i ett kontrollerat område, t.ex. en parkeringsplats, för att avgöra Fat Boy lutningsvinkel gräns, snarare än att ta reda på när du barreling i en kurva i hög hastighet. Saker du behöver
Flera tennisbollar
Visa fler instruktioner
General lutningsvinkel öva tekniker
1

Hitta en kontrollerad, off-road övar utrymme. Skär tennisbollar i hälften. Placera varje halva på trottoaren av en parkeringsplats - ganska brett isär - att bilda en stor krets av 30 till 40 meter i diameter
2

motorcykeln i friktionszon med tryck på. bakbromsen. Håll ditt huvud och ögon upp. Titta inte på marken eller tennisbollar, eller du kommer att släppa cykeln. Rör inte frambromsen, eller du kommer att släppa cykeln. Rid runt cirkeln i både vänster och höger. Håll din hastighet på mellan 3 och 5 miles per timme. Dra inte kopplingen i hela vägen, eller du kommer att släppa cykeln.
3

Minska storlek tennisboll cirkeln i steg tills du kan säkert och bekvämt navigera genom en 20 -fot cirkel. Om du skrapa brädorna, inte panik, det betyder att du har nått gränsen för ditt lutningsvinkel. Håll din hastighet på mellan 3 och 5 miles per timme under hela övningen. Bemästra 20-fots cirkel, upprepa tills det är andra natur.
4

Skapa en stor siffra åtta form med tennisbollar. Weave genom siffran åtta med kopplingen ut och foten från bakbromsen, hålla hastigheten strax över 15 miles per timme. Luta cykeln över så långt du kan under hela manövern. Upprepa tills du har bemästrat siffran åtta och har bekvämt lutade cykeln över så långt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149232.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.