Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra körsträcka på en Jeep 4.7

En 4,7-liters V8 motor producerades av Dodge /Chrysler och används på flera olika Jeep och Dodge fordon, inklusive Jeep Grand Cherokee, Jeep Liberty, Jeep Commander, Dodge Dakota och Dodge Durango. Ibland kallad "semi-Hemi," är det 4,7 känt mer ström än för bränsleekonomi. År 2006, bränsleekonomi, regeringens webbplats som spårar fordonets uppgifter gas körsträcka, noterat på 4,7 som att få någonstans mellan 13 och 18 miles till gallon, vilket är ganska lågt med tanke på att de flesta av de fordon som det befogenheter är medelstora sport utility fordon . Lyckligtvis finns det flera saker 4.7 ägare kan göra för att hålla sin Jeep bilens gas körsträcka närmare 18 märket än 13 mark. Instruktioner
1

Ta bilen för din 4,7-liters motorn genom att hålla den på rätt sätt. Din Jeep behöver regelbundna tune-ups, oljebyten och reparationer för att stanna i sitt bästa körbart skick. Om din motor inte är i gott skick, kommer det att förbruka mer bränsle när du slår din Jeep.
2

Stäng av luftkonditioneringen. Köra din luftkonditionering gör din motor arbeta hårdare och förbrukar mer bränsle.
3

Behåll dina däck på rätt sätt, se till att de är tillräckligt uppblåsta och att hjulen är i rätt inriktning. Underinflated däck och out-of-anpassning hjul kan lägga dra till bilen, vilket gör din motor drar mer bränsle för att ge samma mängd ström.
4

Behåll konstant varvtal vid körning. Det finns en anledning en bils motorvägen körsträcka är högre än dess stad körsträcka.
5

Stäng av 4,7-liters motorn om du inte aktivt flytta. Låt inte din Jeep tomgång på en plats för mer än en minut eller två. Tomgång minskar mängden bränsle som du måste använda och förorenar miljön med utsläpp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148815.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.