Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ersätta en förlorad titel i Dallas, Texas på DMV

I Texas, liksom andra stater, är en bil titel ett register över vem som äger en bil eller lastbil. Att sälja eller överlåta fordonet till någon annan krävs det att du har titeln, eftersom du skulle behöva underteckna rättigheter titeln över till köparen. Om du inte kan hitta den titel till din bil och bor i Dallas, Texas, ersätta den med post eller personligen på regionkontoret i Texas Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
regeringen fotolegitimation
1 Letter-storlek kuvertet
1 First-Class frimärke
Undertecknat tillstånd brev från din finansiering företaget (om tillämpligt) katalog visitkortet av personen som undertecknade tillåtelse bokstav (om tillämpligt) katalog regering foto-ID av undertecknare av Fullmakt (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner Musik av Mail
1

en kopia av din statligt utfärdade fotolegitimation såsom körkort.
2

Fyll i formuläret Titel Ansökan kan hämtas från Texas Department of Motor Vehicles hemsida (se Resurser.) katalog
Billiga 3

Adress kuvertet till Dallas regionala kontor, som ligger i Carrollton, Texas. Kontorets postadress är densamma som dess fysiska adress och finns på Institutionen för motorfordon webbplats. Bifoga en första-klass frimärke på framsidan av kuvertet (se Location).
4

Bifoga i kuvertet en färdig Titel Application, en kopia av ditt foto-ID, dokument från finansbolag ( om tillämpligt), fullmakt handlingar (i förekommande fall) samt utbetalning av post-handläggningsavgift. Vid tidpunkten för publiceringen, var avgiften $ 2 och betalas med check, bankväxel eller postanvisning till Texas Department of Motor Vehicles. Kontanter godtas inte per post.
5

försegla kuvertet och posta det på närmaste amerikanska postverket eller brevlåda. Tillåt upp till 20 arbetsdagar eller en månad för behandling av din ansökan. Om du eller din finansbolag (om tillämpligt) inte har fått ett svar från Texas Department of Motor Vehicles inom 20 bankdagar, ring regionala kontor på (512) 465-7611 för att ta reda på varför.

I Person
6

Fyll i Titel Applikationen tillgänglig på Texas Department of Motor Vehicles hemsida.
7

Gå till Dallas regionala kontor, som ligger i Carrollton, Texas . Den Dallas Regional Office är tillgängligt med bil i cirka 30 minuter från centrala Dallas, eller med tåg och buss, ca 1 timme, 15 minuter från centrala Dallas.
8

Presentera Titel Application, undertecknat tillstånd brev och visitkort från din finansbolag, dokument som rör din fullmakt, om ansökan och betalning av en avgift till en Department of Motor Vehicles kontorist. Den in-personen handläggningsavgift är $ 5,45 vid tidpunkten för offentliggörandet och betalas med check, kontanter eller postanvisning till Texas Department of Motor Vehicles. Betal-och kreditkort accepteras inte. Om du äger din bil, kommer expediten ge dig en kopia av din titel. Om din finansbolaget äger fordonet, kommer bolaget att skickas en kopia av din titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149437.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.