Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bogsering med en liten bil

Små bilar har förmågan att dra, även om deras storlek nödvändigtvis begränsar deras kapacitet. Förare av små bilar behöver veta de begränsningar i att använda sina fordon för att bogsera. Saker du behöver
Dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din kapacitet. Många små bilar är inte betygsatt att bogsera någonting. Du kommer att behöva kontrollera din bil manual eller ring din tillverkare för att ta reda på sin dragkapacitet. Detta kommer att bli betygsatt i pounds. De flesta små bilar kan inte bogsera över 1.000 pounds, men en del kan dra upp till 2000 pounds.
2

Få rätt skumt. Missöden kommer i olika klasser som kan hålla olika mängder av vikt. Klass 1 kan hålla den minsta mängden och missöden gå så högt som klass 5. Hitch klasser brukar anges med romerska siffror.
3

Förstå dina gränser. Bogsering något med en bil kommer att begränsa din rörlighet. När du kör, måste du komma upp i fart och bromsa mer gradvis, och turas och Lane Changing långsammare. Och du kommer att behöva mer manöverutrymme.
4

Kontrollera att du har rätt anslutning för ditt ljus. De flesta stater har lagar om bogsering och kräver att du har lamporna på släpet. Du kan kolla med din lokala polisstation eller State Department of Motor Vehicles (DMV) för lagarna i ditt område. Du måste ha en anslutning från bilen som ger ström till lamporna så att varna förare bakom dig när du stannar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148366.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.