Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur öka körsträcka på en 4Runner

Toyota 4Runners är medelstora sport utility fordon. 4Runner har tagits fram av Toyota sedan 1984 och vanligtvis kommer med en sexcylindrig motor, men kan också köpas i en mindre kraftfull fyrcylindrig alternativet. Toyota uppskattar 2011 4Runner får mellan 17 och 23 mpg. Du kan öka din Toyota 4Runner bränsle körsträcka genom att förändra sättet du underhålla och köra din SUV. Instruktioner
1

Ändra din körstil. Undvik täta stopp, snabb acceleration, täta byten hastighet och aggressiv körning vanor. Alla dessa kommer att tvinga din 4Runner motor att arbeta hårdare och förbrukar mer bränsle. Genom att upprätthålla en jämn hastighet av resor till en rimlig hastighet, kan du spara bensin när du kör.
2

ta bästa möjliga hand om din motor. Regelbunden maintainence och tid reparationer kommer att hålla din Toyotas fyra-eller sex-cylindrig motor i topp körförhållanden. En motor som är i dåligt skick eller behöver reparationer kommer att förbruka mer bränsle än en som är i bra form.
3

Kör inte med på lågt tryck eller out-of-anpassning däck . Se till att dina däck alltid är korrekt uppblåsta och balanserad. Låga däck och dålig anpassning öka dra ditt fordon upplevde färdas på vägen och tvingar din motor att arbeta hårdare för att driva den.
4

Lämna inte din 4Runner tomgång i en parkeringsplats eller trafikkaos . Tomgång utan resor använder bränsle och ger upphov till utsläpp som kan skada miljön. Vrid 4Runner av om du kommer att sitta på en plats för mer än en minut eller två.
5

Avstå från att göra onödiga resor. Schemalägga möten och ärenden, så att du kan åstadkomma mer än en uppgift när du lämnar hemmet eller arbetet och kommer inte att behöva spendera ytterligare tid bakom brunnen. Ju mindre du kör din 4Runner, desto mindre kommer du att fylla upp det på pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148807.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.