Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka på en Nissan Frontier

När priset på gas stiger, orsakar det en dominoeffekt som ökar kostnaderna för många varor och tjänster över hela landet. Alla letar efter fler sätt att spara och spara pengar, särskilt när det gäller åkare. Baserat på "Fuel Economy Guide" utgiven av US Department of Energy, blir en Nissan Frontier i genomsnitt 17 miles till gallon i staden och cirka 21 miles till gallon på motorvägen, beroende på vilken typ av överföring och hastighet. Men det finns ett antal enkla saker som du kan göra för att få den bästa gas körsträcka av din Nissan Frontier. Instruktioner
1

Accelerera och bromsa gradvis. Om du är den första att accelerera på grönt ljus, bromsa snabbt att stanna vid rött eller kör över hastighetsgränsen, är chansen att du slösar gas. När du bromsar snabbt, slösar detta momentum att ditt fordon har byggt upp och gasen som förbrukas för att nå den hastigheten. Gradvis gasa och bromsa, och observera hastighetsbegränsningen, kan öka din gas körsträcka med nästan 33% på motorvägen och 5% i staden.
2

inte överskrider hastighetsgränsen. Inte bara är det säkrare körning, men det kommer också att hjälpa till att spara gas, speciellt på motorvägen. Tänk på att för varje 5 miles över 60 miles per timme du kör, använder du en extra $ 0,24 per gallon.
3

Använd din farthållare. Ett sätt att hålla från fortkörning är genom att ställa in farthållaren för långa resor på motorvägen. Genom att hålla din hastighet konsekvent och undvika dessa små variationer, kan du få bättre gas körsträcka av din Nissan.
4

Städa ur din Nissan och ta bort eventuella onödig vikt. Lastbilar är gjorda för dragande, men när du inte behöver för att dra, var noga med att ta bort extra vikt. Även om detta tenderar att påverka mindre bilar mer, bära en extra 100 pounds kan minska din miles per gallon upp till 2%.
5

Säg "nej" till tomgång. Sitta stilla och köra din motor fortfarande förbrukar gas. Om du inte kommer någonstans för en stund, stäng av motorn och spara denna gas för när du behöver resa.
6

Tune din motor regelbundet. Det är logiskt att när en motor blir smutsigt eller igensatt, eller går ojämnt, kommer den att använda mer gas. Din mätarställning kan förbättras upp till 40% genom att se till att din motor regelbundet trimmad och underhållas.
7

Kontrollera däcktrycket. Däck låg på luft kommer att orsaka ett fordon för att konsumera mer gas än vad som behövs. Din mätarställning kan förbättras med upp till 3,3% genom att helt enkelt hålla däcken regelbundet kontrolleras och ordentligt pumpade. En dekal på insidan av din dörr, eller din instruktionsbok, kommer att förse dig med information om korrekt däcktryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148406.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.