Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Dyspraxia & Driving

Dyspraxia avbryter signalerna från hjärnan till resten av kroppen , vilket gör samordningen svårare för personer med sjukdomen . Körning är en praktisk uppgift dyspraxics får svårt att bemästra . Fordon

Personer med dyspraxi hitta en automattvätt lättare att köra än en med vanlig växellåda , eftersom det kräver mindre koordination . Med funktioner såsom speglar, säten och ratten justeras till den mest bekväma och bekvämt läge hjälper varje förare , men speciellt dyspraxics . Andra som kör samma fordon bör komma ihåg att lämna allt justeras eftersom de fann det .
Problem Uppgifter

De hinder som skapar mest problem för dyspraxics inkluderar växling bedöma avstånd och koncentrera sig på mer än en uppgift på samma gång . Styrning bilen samtidigt uppmärksamma vägmärken kräver extra ansträngning , till exempel .
Hjälp

Innan du ansöker om en körskola , fråga vad extra hjälp de tillhandahåller för personer med svårigheter såsom dyspraxi . Välj en instruktör eller skolan som visar känslighet och förståelse för sjukdomen . En bra instruktör ger täta pauser , kommunicera tydligt , och tar tid och tålamod att upprepa instruktioner vid behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148597.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.