Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du registrerar Fastrack

Fastrack är ett elektroniskt vägtullsystem (ETC) system som används i Kalifornien som gör att fordon att betala vägtull utan att behöva stanna vid vägtullen. Du går bara via den bekväma Fastrack körfält och betalar din avgift elektroniskt genom systemet. Register med Fastrack genom att använda någon av deras enkla sign up rutiner. Instruktioner
1

Anmäl dig för Fastrack online på bayareafastrak.org, eller per post, fax eller personligen.
2

Besök en av de platser som nämns i bayareafastrack. org i detaljhandeln vägtull taggen program. Kontrollera om din Costco eller Safeway deltar i detta program. Plocka upp din vägtull tag och registrera det på nätet eller via telefon.
3

betala för avgiftsbelagda taggen i butiken. Ta med den hem och ringa 1-877-229-8655 eller gå online för att www.bayareafastrak.org att avsluta registreringsprocessen.
4

Välj ett av alternativen i listan som visas. Om du har en hybridbil eller företag flottor plocka på länken som motsvarar och registrera Fastrack.
5

Följ instruktionerna på skärmen på nästa sida för att registrera dig för Fastrack. Du måste lämna uppgifter eller du kommer inte att kunna fortsätta.
6

Slutför registreringsprocessen förfarandet. Montera din toll tag i bilen och börja betala dina vägtullar automatiskt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147900.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.