Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips om hur man säkerhetskopierar en traktor

Säkerhetskopiera en traktor kan vara mycket svårt. Detta gäller särskilt om du aldrig har säkerhetskopierat en trailer, eftersom du inte har uppbackning grunderna ner. Var inte rädd. Begreppet säkerhetskopiera en traktor är densamma som underlag någon typ av släpvagn. Spectate

Även om det inte aktivt involvera säkerhetskopiera en traktor, titta på andra back up hjälper dig att lära dig det rätta sättet att backa traktor. Detta kommer att lära dig det rätta sättet att säkerhetskopiera traktorns släp, speciellt om personen du tittar upplevs vid uppbackning.
Använd Koppling Sparsamt

När du säkerhetskopierar traktorn släpvagn, använda kopplingen så lite som möjligt. När man släpper kopplingen när du börjar backa, kan din lastbil hoppa lite först. Som lastbilen backar utan användning av kopplingen, kommer tillbaka lätt och försiktigt. Detta kommer inte bara spara energi trycka kopplingen in och ut, kommer det att hålla kopplingen från att bli varm. När en koppling blir varm, börjar lastbilen att hoppa mycket värre, vilket gör timing och vinkla traktortrailer mycket svårare.
Upphör Stoppad

Försök att upphöra trycka på kopplingen går hand i hand med att upphöra gasreglaget. Den gasspjället är en av fienderna i ett enskilt stöd. Det kan lätt leda till att du röra upp den vinkel du säkerhetskopierar, tvingar dig att gå vidare och börja backa igen. Genom att inte använda gasreglaget (och koppling), kommer du tomgång bakåt, vilket gör det mycket lättare att sakta fram och vinkla din traktortrailer lämpligt.
Pull-Up

Misstag händer när du backar. Det vanligaste misstaget är att backa i en udda vinkel och missar hålet du siktar på att backa in. När detta händer, helt enkelt dra upp och försöka backa igen. Alla missar hålet då och då, så du behöver inte oroa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149313.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.