Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man tar bort ett citat från en MVR

Citat på ett motorfordon Report (MVR) driver överträdelser som resulterar i en biljett. Bland citat är olyckor, fortkörning och trafikförseelser under körning. När en stämning läggs till en MVR, det finns få alternativ för att ta bort citatet. Exakta metoder för stämning avskaffande kommer att variera för varje stat och situationen. Instruktioner
1

Tänk på specifika brott som resulterade i en stämning. Mindre överträdelser, såsom fortkörning, ofta lätt bort, medan större brott såsom rattfylleri är svåra att ta bort från en drivande post. Den exakta kränkning kommer att ge en indikation på lämpliga åtgärder.
2

Ta en förarutbildning kurs. För mindre citeringar som fortkörning, kommer vissa stater tillåter föraren att ta en förarens kurs och kommer sedan bort citatet och poäng från förarens rekord. Varje stat är något annorlunda i de krav och behörighetskrav för stämning bort genom att ta en kurs, så titta på ditt tillstånd Department of Motor Vehicles hemsida för att ta reda på specifika statliga lagar.
3

Betala med biljett och få en radering brev. Sänd brevet genom certifierade post till den domstol som hanterade stämningen fallet. I vissa fall kommer domaren bort citatet. Beslutet om huruvida citatet tas bort eller inte bestäms av domaren. Vissa domare kommer att ta bort citatet, beroende på den specifika brott.
4

anlita en advokat. Om ärendet redan vara stängt, hyra en advokat och återuppta fallet för att ta bort citatet är ett alternativ. Anställa en advokat är ett dyrt alternativ, men i stora citat, är det ibland det enda alternativet för att ta bort ett citat från en förarens rekord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148898.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.