Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man hanterar en 4-Way Stop

Kör genom de flesta städer tar dig till en 4-vägs stopp någon gång. Oavsett om det är vid en stoppskylt eller ett rött ljus, kan 4-vägs stopp förvirra några av de mest erfarna förare. Det finns bara en uppsättning regler som gäller för 4-vägs stopp, även om många människor inte följer dem. Lär dig hur man hanterar en 4-vägs stopp genom att följa dessa steg. Instruktioner
1

Sakta din bil när du närmar dig ett 4-vägs stopp. När du stannar vid stoppskylt eller rött ljus, märker om det finns några bilar vid någon av de andra slutar, eller om det finns någon närmar sig samtidigt.
2

Stanna fordonet helt. Detta innebär att dina däck är helt stoppad och inte rulla alls. Om det finns övergångsställe linjer eller målade indikatorer på vägen, stanna vid lämpliga linjer. Om det är en stoppskylt och det finns inga linjer på vägen, stanna när den främre delen av bilen är även med stoppskylt. Om det finns något som blockerar din syn på de andra slutar tecken, kan du gå vidare förrän du slutar helt på egen stoppskylt. På andra hållplatser Addera 3

Look för att se om det finns alla andra fordon stoppas eller rör sig. Fordonen lämnar stoppskyltar i samma ordning som de kom. Den första bilen att komma fram till ett fullständigt stopp är den första bilen för att lämna stoppskylt.
4

vet att om det finns mer än ett fordon anländer samtidigt vid 4-vägs stopp , är fordonet längst till höger fick lämna först. Avsätt alltid minst ett par sekunder för att se till att ingen annan tar bort även om det är din tur att lämna först. Många människor följer inte denna regel, även om det är lagligt sätt att lämna en 4-vägs stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147856.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.