Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man dra en släpvagn med Ford v10 Automatic

Ford super-lastbilar med en 362-hästkrafter V-10 har bogsering kapacitet från 12.500 till 16,500 pounds, beroende på stil och optioner medföljer fordonet. Med hjälp av kraften från Fords V-10 Triton motor säkert kommer att garantera säkerheten för dig och dina passagerare och hålla dig från att skada de mekaniska komponenterna i ditt fordon. Underlåter att följa de viktgränser som fastställts av Ford för just din bil kan göra att du förlorar kontrollen över dragfordonet och släpet, vilket leder till allvarliga skador eller dödsfall. Instruktioner
1

Höj tunga släpet till en höjd 2 inches längre övre höjd dragkula ansluten till V-10 drivna Ford fordon. Säkerhetskopiera fordonet att anpassa dragkulan till släpet tungan.
2

Sänk trailern tungan. Skjut låsspaken ovanför kulan mottagaren mot marken. Anslut kontakten på släpvagnen till pluggen, som sitter på din Ford fordon. Haka fast kedjan från den högra sidan av trailern till den vänstra sidan av fordonet. Anslut den vänstra kedjan till den högra sidan av fordonet. Addera 3

pressa på fordonets bromsar. Kontrollera bromsljusen är funktionella. Slå på vänster blinkers och kontrollera att signalen fungerar. Upprepa processen för den högra blinkers. Slå på fordonet tänds. Byt ut alla glödlampor fungerar inte korrekt innan du fortsätter.
4

Skjut elektronisk bromskontroll placerad på vänster sida av fordonet ratten för Ford V-10 bogsera fordon till den uppskattade vikten för släpvagnen .
5

Starta Ford fordonet. Dra vagnen framåt med bilen och testa bromsarna. Om vagnen inte stannar, kontrollera anslutningarna mellan släpvagnen och dragfordonet. Inte dra en släpvagn med inoperabel bromsar.
6

Stäng av bilens överväxel. Bogsera släpet vid varvtal som rekommenderas av trailern tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148737.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.