Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Förbättra Gas Mätarställning av Taurus Duratec

Du kan förbättra bränsle körsträcka för din Ford Taurus genom att korrekt underhålla bilens Duratec V6 motor och skära ned eller eliminera andra faktorer som kan orsaka din motor att arbeta hårdare än det behöver . Att minska mängden arbete din motor har att göra för att driva Taurus kan spara en betydande mängd bränsle under hela livstiden för din bil . Instruktioner
1

Ta med din Ford Taurus för regelbundna tune -ups och riktig motor underhåll . En sliten motor måste arbeta hårdare för att driva bilen och därmed drar mer bränsle . Reparera problem som uppstår innan de kan orsaka bestående skador på din Duratec motor .
2

Förvandla din Taurus luftkonditioneringsapparater off . Köra luftkonditioneringen i bilen tvingar motorn att arbeta hårdare . Du kommer att spara bränsle genom att stänga av den och använder windows eller fan att hålla sval .
3

Förvandla din Taurus bort istället för att låta den gå på tomgång i en plats för mer än ett par minuter . Tomgång drar mer bränsle än att vända bilen och slå på den , ökar också slitaget på motor och producerar föroreningar i form av utsläpp från fordon .
4

Kontrollera däcktrycket regelbundet och se till att däck är alltid hålls uppblåst att möta tillverkarens specifikationer . Under pumpade däck ökar dra på bilens motor och få den att använda mer bensin .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148768.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.