Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill kolla Personlig Tillgänglighet License Plate

Medan registreringsskylt nummer för ett nytt fordon är normalt genereras av en algoritm, kan bilister betala extra för att plocka sina egna sekvens av bokstäver och siffror. Känd som en "fåfänga platta," varje vald sekvens måste vara unikt inom staten. Exempelvis kan endast en Illinois-körkortet plattan har numret "GR8 1," men upp till 51 amerikanska registreringsskyltar (dvs. en per stat, plus Washington, DC) kan ha denna fåfänga nummer. För att hjälpa föraren att besluta om en fåfänga tallrik, erbjuder varje statens Department of Motor Vehicles (DMV) eller motsvarande byrå en sökbar databas av befintliga (och därför inte tillgänglig) siffror registreringsskylt. Instruktioner
1

Besök din statens DMV eller motsvarande myndighets webbplats (i vissa stater, till exempel, är det statssekreteraren kontor som hanterar ärenden bil registrering). För en komplett, state-för-state katalog av DMV webbplatser, klicka på länken i avsnittet Resurs.
2

Type "personlig registreringsskylt" i textfältet bredvid "Sök"-knappen, och tryck på "Enter".
3

Lokalisera personlig licens sidan plattan finder i sökresultaten och klicka på länken för att ladda den.
4

Type fåfänga plattan som du vill komma in i "Sök" rutan och tryck på "Enter". Om sökresultatet säga att antalet redan är tagen, upprepa detta steg tills du hittar en som är tillgänglig. Om sökresultaten säger att antalet är tillgänglig, följ sajtens instruktioner för att reservera numret själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148358.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.