Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Överför Registration av företaget på tallrikar

Om du har två uppsättningar med plåtar för olika fordon, kan du överföra din registrering från en uppsättning av plattor till den andra. Du kommer att behöva ge upp en uppsättning av plattor för att göra så. Tänk på de lagar varierar från land till land, så du kanske vill kontrollera med din statliga Department of Motor Vehicles på särskilda blanketter som krävs och rutiner. För det mesta är dock det förfarande ganska lika i alla stater. Saker du behöver: Din registreringsskyltar
License du vill kapitulera
Titel av fordonet som visar ägandet
Visa fler instruktioner
1

Kapitulera uppsättning plattor du inte längre behöver genom att besöka din Department of Motor Vehicles med plattorna i handen. Be om en "överföring kvitto," inte en återbetalning kvitto, vid vändningar i dina plattor. Detta kvitto kan du överföra din registrering till de andra plattorna.
2

Fråga Department of Motor Vehicles för att överföra din registrering till den andra uppsättningen av plattor. Du måste visa att du äger den andra fordon och att fordonet är registrerat i ditt namn. Fyll i arket registrering överföringen från DMV och returnera den till en representant.
3

Betala några avgifter DMV får betalt för att överföra registreringen. Sådana avgifter varierar beroende på stat, med vissa stater laddning ingen avgift för överföringar och andra laddning ett genomsnitt på $ 10.
4

Sätt registreringen i fönstret på bilen med de andra plattorna, som specificerats av DMV. Vissa stater kommer att ge ett klistermärke att sätta på din registreringsskylt. Gör detta istället om ditt tillstånd följer att viss registrering metod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148655.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.