Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man tar bort punkter från ett körkort

Punkter läggs till ett körkort för olagliga handlingar som resulterar i en biljett . Dessa punkter är en negativ prägel på körkortet och kan höja försäkringskostnaderna . Den som får en biljett för fortkörning , passera en stoppad skolbuss , köra mot rött ljus eller på annat sätt bryter mot en trafik lag kommer att ha poäng läggs till deras licens . Mängden poäng kommer att variera beroende på brottet, för många punkter kan leda till ökade kostnader och minskade privilegier körning . Instruktioner
1

anmäla dig i en defensiv förare kurs . Vissa stater kommer att ta bort punkter från ett körkort om föraren tar en sådan kurs . Med en defensiv körning kurs oftast förhindrar annullering av försäkringar och en ökning av premierna .
2

Registrera dig för ett peka-och - försäkring minskning kurs . Denna kurs är utformad för att hjälpa förare lägre försäkringskostnader och kan ta upp till fyra poäng från ett körkort .
3

inte erkänna sig skyldig och begära en rättegång . Med denna rutt skickar ansökan till en trafik domstol , där ett brott måste bevisas . Om förmildrande omständigheter är inblandade , såsom en fortkörningsböter där hastighetsgränserna ändra eller passerar en skolbuss som inte har en stoppskylt ut , kan ärendet inte har tillräckligt med bevis för att bevisa påståendet . Domstolen kommer att ta poäng om svaranden har hittat " Not Guilty " av avgifterna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148748.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.