Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur gör jag dra en Travel Trailer?

En mängd olika aktiviteter kan kräva att du lära dig att dra en resa släpvagn, inklusive segling och även camping. Idén om bogsering en hel trailer med en bil kan vara skrämmande. Det kan verka som en komplicerad och svår uppgift på grund av den extra vikten och storleken på släpet. Men med lite grundläggande kunskaper och lite ansträngning från din sida, kan du lyckas dra en resa släpvagn, även om du aldrig har gjort det förut. Instruktioner
1

Kontrollera din resa trailer är inte mer än 2.000 pounds om du bogserar den med en bil. För tyngre resor släpvagnar, bör du använda en större bil som är gjord för bogsering, såsom en lastbil eller SUV. En halv-tons lastbil bör användas för släpvagnar över 4000 pounds. Undvik att använda mindre eller kompakta bilar för bogsering.
2

Använd en hake som kan hantera mängden vikt du är bogsering. Dragkrokar mäts genom Gross släpvagnsvikt och finns i fem klasser. Klass Jag kan hantera det minsta vikt, medan klass V kan hantera mest vikt.
3

Drive vid eller under hastighetsgränsen, men inte långsam nog att det faktiskt blir farligt för de fordon som måste komma runt dig. Om du känner gungande resa trailer, det är ett gott tecken att du kommer för fort.
4

Ta vida svängar för att kompensera för det faktum att din resa släpets hjul är faktiskt närmare bromsa än hjulen under fordonet du kör. Sakta ner och se till att inga fordon är på sidan av din bil innan du flyttar något i det andra körfältet.
5

Var försiktig när du byter körfält. Kom ihåg, tillägger släpet stor längd till ditt fordon. Du behöver minst dubbelt så mycket utrymme för att byta körfält.
6

Gå lätt på gasen. När du accelererar, göra det långsammare än du normalt skulle, om körning utan släp.
7

Ansök dina bromsar tidigare än du normalt skulle. Du behöver mer tid och utrymme för att sluta med resor släpvagn bakom dig. Undvik plötslig inbromsning.
8

Hitta en platt bit mark att parkera resa släpvagn på. Om du inte kan hitta ett platt stycke mark, placera block bakom bakhjulen för din resa trailer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148594.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.