Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Auto Hauler Fastsurrning Instruktioner

Skydda ditt fordon till en automatisk dragande släpvagn korrekt är viktigt, om det görs på fel sätt, kan du orsaka allvarliga skador på dig själv och andra. Processen är nästan densamma oavsett om du säkra en bil, skåpbil eller lastbil. Du behöver fyra bogsera remmar, rankad på eller över £ 9000. att garantera varje hjul korrekt stöds. Detta kommer att ta ungefär en timme att säkra din bil på rätt sätt till trailern. Saker du behöver
bogserfarkosten
4 bogsera remmar
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka bilen till framsidan av trailerns förbindningsarmen. Anslut trailer armen till dragkroken och låsa den, med hjälp av låsvredet på släpet armen.
2

Lägg ner trailer ramper och köra andra fordon på släpet. Kontrollera att fordonet är i mitten av trailern att säkerställa balansen. Aktivera parkeringsbromsen.
3

Anslut ett av banden till den främre högra våningen fästpunkt på släpet från kroken på bandet. Leda den motsatta änden av det bandet till den främre vänstra axel. Anslut kroken till axeln. Upprepa för vänster axel. Banden måste göra ett X.
4

Anslut en rem till den bakre vänstra våningen fästpunkt på släpet. Bly den motsatta änden av denna rem till höger bakaxeln. Upprepa för vänster bakaxel. Banden måste göra ett X. Dra åt alla fyra banden tills ingen slack i banden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148992.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.