Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ändrar adressen på ett körkort i delstaten Colorado

Du måste ändra adressen på din Colorado körkort och meddela avdelningen för motorfordon (DMV) när du byter bostad. Detta är en snabb och enkel procedur, men är viktig eftersom den DMV kräver att din nuvarande adress vara på filen och ditt körkort. DMV kan berätta för dig hur snabbt du behöver för att uppdatera informationen. Saker du behöver
Computer skrivarpapper
adressetikett
Märkpenna
kulspetspenna
Visa fler instruktioner
1

ändra din adress på nätet eller vid en DMV kontor. Du behöver inte få ett nytt körkort, och det finns ingen avgift för att ändra din adress.
2

Gå till Colorado DMV hemsida http://www.colorado.gov/cs/Satellite /Revenue-MV/RMV/1212052609911 Addera 3

Ladda ner och skriva ut Adressändring (formulär DR2285).
4

Plocka upp en kopia av Adressändring blankett hos ditt lokala DMV kontor, om du inte kan komma åt den på nätet. För att hitta kontoret, titta i de statliga listor över din lokala telefonkatalogen, mot framsidan av telefonboken.
5

Fyll i alla fält i formuläret, och post till den adress som anges på blanketten , eller lämna tillbaka den till någon DMV kontoret.
6

Skriv din nya adress på baksidan av ditt körkort med en kulspetspenna. Din licens kan ha en "Address Change" på baksidan.
7

Eftersom det kan vara svårt att skriva denna information direkt på ytan av licensen, kan du skriva information på en klibbig adress etikett med en märkpenna och plats som adresslapp på baksidan av din licens. För ett snyggare utseende, kan du skriva in en adress etikett på datorn och skriva ut den. Skär sedan etiketten för att passa det tillämpliga utrymmet på körkort, och placera den på baksidan av licensen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148565.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.