Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man vinner en trafik biljett i dom

stater inrättat sin trafik-biljett process under antagandet att de flesta människor helt enkelt kommer att skicka in en check när de får en biljett. Ja, de flesta människor gör. Detta innebär dock att utmana din biljett och vinna kan vara ganska enkel. Biljetter kan kastas ut för alla typer av förfaranden och pappersarbete fel. Om du känner till lagen, oddsen för att du vinna din biljett i domstol är ganska hög. Detta sparar inte bara bra, men även de ökade försäkringspremier du skulle behöva betala något annat. Instruktioner
1

Inte betala biljetten! Att betala biljetten utgör erkännande av skuld, så om du betalar det dina förhoppningar att vinna gå ut genom fönstret.
2

Ställ en domstol datum. Proceduren varierar från staten, men din trafik biljett bör ge dig all information du behöver.
3

Skjuta upp domstol datum så många gånger som möjligt. Det är relativt lätt att göra och minskar chanserna officeren kommer att vara närvarande. Många biljetter kastas ut eftersom officeren helt enkelt inte dök upp. En rättegång med jury
4

Begäran om ditt tillstånd tillåter det. Genom att göra processen mer komplicerad du öka chanserna att det kommer inte hända alls.
5

Gör din forskning. De flesta trafik biljetter som sjönk beror på en pappersarbete fel. Räkna ut vad de vanligaste felen är i ditt tillstånd så att du kan leta efter dem på din biljett.
6

Visa upp i domstol. Det verkar enkelt, men återigen, om du dyker upp och snuten inte är avgiften sjunkit.
7

Försvara dig. Var noga med att granska alla bevis själv för pappersarbete eller procedurfel. Uppenbarligen domaren kommer att göra det också, men det skadar aldrig att vara säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148524.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.