Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att dölja Keys på en bil

Istället för att spendera $ 20 varje gång du låser dina nycklar i bilen eller ringa runt till vänner och släktingar med reservdelar för att hjälpa er ut, ta ansvar. Dölj en extra uppsättning nycklar för användning när du utelåst från bilen, eller ens ditt hus. Dölja en extra uppsättning är inte en svår uppgift att utföra alls och kommer att hjälpa dig att undvika stressiga situationer. Saker du behöver
Reservdelar dörr nycklar
Reservdelar trunk nycklar
Spare tändningsnyckeln
stark magnet
Magnetic Hide-A-nyckel box
Visa fler instruktioner

1

skaffar reserv kopior av dörren, bål och tändning nycklar. Du kommer att kunna göra kopior av dörr och nycklar bål på de flesta järnaffärer, men tändningsnycklar kan vara lite mer komplicerat.
2

flesta nyare bilar är utrustade med startnycklar som inkluderar ett datachip ; detta är att skydda mot stöld. Endast din återförsäljare eller en återförsäljare i ditt specifika fordon, kan göra eller beställa dig en extra tändningsnyckel.
3

Köp en stark magnetisk pinne eller en magnetisk Hide-A-nyckel box . Magneten måste vara stark nog att hålla sig till undersidan av din bil när du reser. Kontrollera magnetens styrka genom att testa hur svårt det är att dra magneten fri från en metallyta. Om flera alternativ finns, välj den magneten du har svårast att ta bort men inte för svårt för dig att ta bort när du måste dra nycklarna löst.
4

Dölj startnyckeln på insidan av fordonet. Aldrig dölja en startnyckeln på utsidan av bilen, bör en tjuv hitta startnyckeln, kommer han troligen att både kunna öppna dörrarna och starta bilen, göra en stöld lättare. Dölj startnyckeln i en mindre framträdande plats, till exempel under en löstagbar askkopp eller i reserv-däcket fack i din stam.
5

medge att dörren eller bagageluckan nycklar att magnetisera till magnetremsan eller placera dem i den magnetiska Hide-A-nyckel box. Fäst magneten bit på undersidan av bilen, döljs av förbipasserande. Fäst inte den magnetiska bit och knappar medan någon tittar för att se var du kommer att hålla nycklarna. Placera den magnetiska pjäs på en plats du kan lätt nå när du behöver reservdelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148222.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.