Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Strap Down en TV på en Snowmoble Trailer

Flytta en stor TV kan vara en utmanande upplevelse på grund av sin udda form och ojämn viktfördelning. Flytta den felaktigt kan både förstöra tv och eventuellt orsaka en olycka när TV ramlar av vagnen. Säkra en tv till en skoter släpvagn kan vara svårare, eftersom denna typ av släpvagn inte vanligtvis ha sidor. Om dina remmar missar ingenting är dessa för att förhindra att TV blir en del av vägen. Saker du behöver
Tjocka tröstare
lastnät remmar
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lay Hjälparen på sängen på släpvagnen. Om Hjälparen är större än tv, vik den över för att ge tv så mycket dämpning som möjligt.
2

Placera tv i släpvagnen så att dess tyngsta sida finns på botten.

3

Anslut två ratchet remmar cirka en till två meter ifrån varandra till sidan av släpet med hjälp av remmen krokar. Kör båda remmarna över tv och ansluta till släpet på den andra sidan. Spänn banden med hjälp av vev spärr för att dra i bandet. De ska vara så tätt som möjligt utan att skada TV.
4

Anslut en annan spännbandet till front-mitten av släpet och köra den över TV och anslut den andra änden till baksidan av släpvagnen. Dra åt spännbandet.
5

Placera lastnät över tv. Säkra lastnätet på tre platser på varje sida med ett rep. Linan ska vara fäst direkt till släpet och drog mycket snäv.
6

Dra över efter körning flera miles och kontrollera att spärrhaken remmar och rep är fortfarande tight.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149515.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.