Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Dodge Caravan

Dodge uppfunnit ett helt nytt marknadssegment med husvagn, minivan. Först infördes på 1980-talet, har Dodge Caravan funnits i en mängd olika utföranden och i olika storlekar. Husvagnar har funnits i front-wheel-drive (FWD) och all-wheel-drive (FWD) plattformar. Antingen kan bogseras med en bil bärare, en trailer som lyfter alla hjulen från trottoaren. En fiberkabel dolly, som lyfter endast de främre hjulen från trottoaren, kan användas för FWD husvagnar. Saker du behöver
Dragfordon
biltransporter eller bogsera dolly
Visa fler instruktioner
1

Anslut trailer /dolly lampor, bogsering kedjor och trailer /dolly till ett fordon utrustat för bogsering. Park släpet /dolly och dragfordonet på en plan yta och i en rak linje när de har säkert fastsatt på varandra.
2

Release framdäcket remmar från tie-down nycklar och placera in dem bort från däcket plattformar. Addera 3

Lås däck plattformar och tillåta dem att sänka till trottoaren. När du använder en bil transportör, kommer däcket plattformar måste dras ut ur sitt förråd.
4

Rikta framhjul Caravan med däcket plattformar. Med hjälp av en guide, sakta driva på plattformarna. Fortsätt med försiktighet tills framhjulen är emot hjulet stannar.
5

skruva fast den däck plattformar och låsa dem i läge. Ställ vagnens parkeringsbroms och flytta automatväxellådor i parken eller manuell växellåda till lägsta möjliga växeln framåt.
6

drapera däck remmar över mitten av vagnens framhjul. Använda spärrhandtag, säkra remmarna, lämnar inget att ge.
7

Lokalisera säkerhetskedjorna på släpet /dolly och anbringa dem på vagnens ram. De säkerhetsåtgärder kedjorna ska ha ett litet spel, vilket möjliggör upphängning rörelse. Se till att kedjorna inte stör någon annan del av vagnen.
8

Lossa parkeringsbromsen på vagnen om du använder en bogsera dolly.
9

Bogsera Dodge Caravan och utföra säkerhetskontroller under de första 100 meter och fem miles av resor. Kompletta ytterligare säkerhetsinspektioner var 50 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148519.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.