Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här kontrollerar fordonets Smog Historia

som en olycka historia, är ett fordons smog historia en bra indikator på hur väl ett fordon har underhållits. Varje statens Institutionen för motorfordon fastställs olika sätt att kontrollera och övervaka smog, med olika krav på fordon. Den federala regeringen har övervägt att inrätta landsomfattande normer, men det har inte hänt ännu. Instruktioner
1

Smog-testa din bil. Vissa statliga DMVs kommer att göra detta, men varje ASE-certifierad mekaniker är kvalificerad för att kontrollera det. Har nödvändiga förbättringar gjorts.
2

Logga in på din statens DMV sida och hitta närmaste smog centrum. Idag har nästan alla stater DMV smog centra, som föra register över de smog historier av registrerade bilar.
3

Boka en tid hos en smog check centrum för att ansöka om en smog historik över dina fordonet. Vissa stater tillåter bilägare att recensera detta på nätet, men på grund av säkerhetsproblem, de flesta kräver att du besöker dem personligen. Du kommer att behöva titeln, bilförsäkring och ditt körkort. Varje statens Department of Motor Vehicles har olika rutiner och krav, så granska dem på deras hemsida innan schemaläggning ett möte.
4

Begär det inspelade smog historia i andra stater fordonet har registrerats i. Till exempel Om ett fordon har varit registrerat och försäkrat i Texas och Oklahoma, måste du begära information från båda sina smog check centra. Många DMVs kan förvärva poster från andra statliga DMVs, begär detta när du granskar posterna i din egen stat. Även lagar om personlig integritet varierar från stat till stat, kan du ha möjlighet att ansöka om dessa register på nätet eller har de register som skickas till dig med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148376.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.