Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Ohio Driving Test Tips

För att framgångsrikt slutföra förarens test i Ohio, måste du hålla några faktorer i åtanke. Den drivande delen av testet, där du kommer att betygsättas av en instruktör när du använder bilen på öppna gator och trafik, kräver en annan beredskap än vad den skriftliga delen av testet, vilket du tar i förarens examen testa station. Du måste klara båda, men innan du kan tilldelas ditt körkort, och text examinatorer tar sina jobb på största allvar. Få gott om sömn

Även om det är viktigt att studera för examen, overstudying kan leda till testa misslyckande, speciellt på den skriftliga delen av tentamen. Att få massor av vila natten före tentan kommer att lyfta en dramatisk börda från dina axlar när du kommer att vara mycket mer avslappnad och uppmärksam under hela undersökningen. Om du är stressad av att ha studerat hela natten, kommer du att finna att de frågor om Ohio körprov tenderar att smälta samman, när det i själva verket flera frågor är likalydande och tänkt att vara trick frågor.

Studie för den skriftliga tentamen

Ohio, blivande förare få ett häfte som innehåller all relevant information du behöver för att bli en licensierad förare i staten. Informationen i häftet omfattar vägskyltar och vägförhållanden, riskkommunikation och säkerhet bakom ratten. Försök inte att skumma igenom häftet innan man tar prov. Istället spendera tid absorbera varje avsnitt i häftet, läser över avsnitten två gånger om det behövs för att lära sig informationen. När du börjar köra regelbundet, blir informationen en andra natur, men för nu, är det oerhört viktigt att lära sig.
Praxis för Driving Examination

Öva för den drivna delen av Ohio licensen undersökning bör omfatta mycket mer än att bara köra runt kvarteret några gånger efter skolan. Mycket av Ohio testet är centrerad kring säkerhetsmedvetande och manöverbarhet, med en mycket leasegivare del ägnas åt att kunna behålla din lane position. För att öva detta, gå till en parkeringsplats i närheten av ditt hem och ställa upp koner eller läskflaskor att öva fickparkering. Lär känna kontroller av bilen också, så du måste komma ihåg att använda blinkers. Testet Administratören kommer inte berätta för dig att göra det, men du kommer att få märkt av för att inte korrekt signalera under körning. Över Bil
Titta Före testet

Dubbelkolla alla säkerhetssystem och speglar i bilen innan du lämnar hemmet för att komma till licensen teststation. I Ohio, kan du inte ta testet i ett fordon med saknade eller obrukbar säkerhetsutrustning. Den inledande genomgång för bilen är att kontrollera blinkers, bromsljus, strålkastare, signalhorn och speglar. Om någon av dessa är oanvändbara, kommer testet administratören avbryta testet innan du ens startar bilens motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149331.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.