Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

CDL licens Krav i Ohio

The Ohio Department of Public Safety har fastställt normer för att få en kommersiell körkort (CDL) genom Ohio Bureau of Motor Vehicles (BMV). Tre klasser av licenserna utfärdas, och fordonets storlek eller antalet personer som transporteras avgör ytterligare restriktioner. Tester

Sökande är skyldiga att ta både en skriftlig och kör-flygprov för att få en CDL. En skriftlig tentamen krävs för den klass av fordon du planerar att använda, och en annan krävs om du planerar att köra en lastbil utrustad med luftbromsar (som använder sig av tryckluft för att stanna fordonet), enligt Ohio Department of Motor Fordon webbplats. Separata skriftliga prov krävs för att transportera passagerare, dra dubbla eller tredubbla släp, kör tankfordon eller transportsträcka farliga material. Förarprovet innebär en pre-trip inspektion och provkörning. Du måste lämna bilen där för att testa. När du har fått licensen, kommer alla ändringar den kräver att du återta båda testerna.
Krav

sökande måste vara minst 18 år och ha en giltigt Ohio körkort för att få din CDL. De måste också ha minst 20/40 i varje öga - med eller utan linser - och ha minst en 70-graders synfält. Presidiet erbjuder begränsade undantag till dessa visioner krav, vilka beskrivs på BMV webbplats (se Resurser).
Avgifter

Som av 2010, de avgifter samband med att få en CDL inklusive $ 10 för pre-trip inspektion, $ 10 för off-road manöverprov och $ 30 för on-road delen. The Ohio State Highway Patrol, som driver den statligt drivna provplatser, debiteras en $ 50 avgift för att boka en tid, och privata provplatser också bedöma avgifter. En detaljerad förteckning över avgifter och platser testning kan hittas på Ohio BMV webbplats (se Resurser).
Diskvalifikationer

En sökande kan diskvalificeras från att få en CDL- -eller förlorar licensen om han har en - om han är dömd för vissa brott. Avstängningar allt från 60 dagar till ett år på första fällande domar för sådana brott som två allvarliga trafikförseelser i en treårsperiod, med hjälp av ett fordon för att begå ett brott, att köra med ett blod-alkoholhalt på 0,04 eller mer, eller körning under påverkan av en kontrollerad substans. De flesta andra övertygelser av dessa brott bär livstid jäv, som betyder att ha befunnits skyldig smitning från en trafikolycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148558.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.