Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips på att dra Travel Trailers

Resor trailers är ett populärt sätt för människor att njuta av utomhus. Men på grund av sin vikt och brist på smidighet, behöver särskild vård tas vid bogsering dem. Om du är ny till dragande en släpvagn, hjälper det att få känsla för processen genom att öva i en tom parkeringsplats eller annan öppen plats. Eftersom ett fordon kommer att behöva accelerera och bromsa långsammare när man drar en släpvagn, samt behöva extra rum när svängar är det viktigt att köra vid måttliga hastigheter när så är möjligt. Säkerhetskopiera till Park

Du kommer förmodligen att spendera tid att säkerhetskopiera din släpvagn till campingplatser och egen uppfart, så det kommer att bli nödvändigt att lära sig att backa upp ordentligt. Eftersom sikten kan vara svårt när du backar, även med speglar, ha någon utanför fordonet guida dig om det är möjligt. Vrid ratten i den riktning du vill att släpet ska gå. Det är viktigt att vrida hjulet långsamt att göra nödvändiga justeringar. Om vinkeln blir för skarpa, räta bilen och börja om processen.
Passing

När passerar ett annat fordon, försök att vänta tills du kör på en plan , nivån delen av motorvägen. Var noga med att signalera i god tid innan du byter körfält, sedan styra bilen sakta in i omkörningsfilen. Om släpet börjar svaja på grund av vind eller från utkastet orsakade av andra fordon, ta bort foten från gaspedalen och undvika att försöka kompensera med över-styrning. Det är bäst att undvika att passera på smala vägar om möjligt, eftersom glidning av trailern på en mjuk ansats kan få fordonet att vikas.
Braking

Extra försiktighet bör iakttas när man stannar en bil drar ett släp. På grund av den extra vikt, kommer det att ta längre tid att komma till en helt stilla så tailgating bör undvikas. Släpvagnsbromsar kan tillsättas för att ge ytterligare bromskraft utöver fordonets bromsar. Dessa tillåter föraren att styra trailern från dragfordonet, och är också till hjälp för att förebygga gungning när de passerar eller passeras. Att lära sig om de många olika typer av släpvagn, se resursen området nedanför. En övergång till en lägre växel och trycka lätt på bromspedalen kan vara ett effektivt sätt att stoppa gradvis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148109.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.