Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

90 graders Parkering Metoder

Det finns ett antal olika sätt du kan parkera din bil inklusive, fickparkering, vinkel parkering eller vinkelrät parkering. Det senare är en annan term för 90 graders parkering, vilken typ av parkering flesta människor gör när du använder en hel del på köpcentret, vid sport komplex eller på biografen. Erfarna förare har oftast inga svårigheter att navigera i en 90 graders plats, men nya förare måste vara uppmärksam på ordentliga rutiner för att undvika att slå närliggande bilar och orsakar hundratals dollar i skador. Open Space

När kretsande en parkeringsplats för att hitta en ledig plats, sakta ner och signalera din avsikt så snart som en öppen plats har hittats. Om någon annan har signalerat sin avsikt först, och sedan gå vidare till nästa tillgängliga öppningen.

Vrid hjulen på din bil så att den främre stötfångaren på din bil är precis bortom räckhåll för bilen precis innan ditt space (förutsatt att det finns bilar som redan ockuperar båda utrymmen bredvid den plats där du vill parkera).

Kraftigt vrid ratten och sakta in i parkering plats. Se till att din bil har clearance på båda sidorna och att det inte finns något annat som upptar ditt utrymme som en kundvagn.

Räta ut hjulen på bilen som du dra upp till parkeringsplatsen hjulet sluta. Om din bil står inför en annan bil, se till att du lämnar ungefär en fot mellan främre stötfångare. Stanna bilen, gå ut och se till att den bakre delen av fordonet är inom den tilldelade utrymme. Addera Tips
p Om du äger ett större fordon såsom en stor SUV eller fullstor pickup truck, kan du behöva svänga ut i körfältet för att vända bilen. Undvik trånga utrymmen om din bil inte kan säkert passa mellan de vita linjerna. Parkera aldrig i handikappade eller andra restriktiva parkeringsplatser även "bara för ett ögonblick." Använd alltid dina blinkers att ange dina avsikter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148193.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.