Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bränslesnål körning Träning

körvanor spela en roll i fordon bränsleeffektivitet. Vanor som främjar bränsleeffektivitet kan tränas. Utbildning är tillgänglig för kommersiella lastbilschaufförer och, enligt Naturvårdsverket, kan leda till besparingar på så mycket som $ 1.200 per lastbil per år. Samma utbildning kan gälla för förare av bilar. Medan de besparingar inte kommer att vara lika stor för en bil som en lastbil en 5 procent minskning av bränsle som används kan fortfarande spara upp till $ 250 för en bilist kör 20.000 miles per år i en bil blir 20 miles per gallon och betala $ 2,50 per gallon. Övervaka Hastighet

Förare får lära sig att hålla hastigheterna nere i ett försök att spara gas. Genom att planera framåt och lämnar i tid att resa vid 55 mph snarare än 65 mph kan sänka bränsleförbrukningen med så mycket som 20 procent, enligt EPA. Addera Övervaka Vehicle

Förarutbildning betonar bränsleeffektivitet föreslår begränsande vikt i bilen till ett minimum. 100 extra pounds kan minska bränsleförbrukningen med 2 procent. Se till att vården är väl underhållen och ren. Smuts på utsidan ökar motståndet och minskar bränsleeffektivitet.
Kör motorn när de reser

Ett fordon tomgång på en drive-up fönster blir noll miles per gallon. Förarutbildning ingår vanligtvis instruktioner om stopp av motorn när bilen står stilla.
Kör mjukt

En primär betoning av bränsleeffektivitet förarutbildning betonar begränsa snabba accelerationer och hårda bromsning. Enligt fueleconomy.gov kan aggressiv körning minskar bränsleförbrukningen med så mycket som 33 procent i motorväg situationer och 5 procent i stadskörning. Detta är bland de största besparingarna i bränsleeffektivitet tillgängliga för förarna.
Ruttplanering

utbildning Bränsleeffektivitet även en betoning på att köra så lite som behövs. Planera effektiva vägar kan leda till färre miles drivs. Modern GPS-system kan rita ut den mest effektiva vägen för alla fordon resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148391.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.