Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör med en vakuummätare att spara bensin

Eftersom bränslepriserna fortsätter att klättra många människor letar efter sätt att förbättra bränsle körsträcka i sina bilar. Använda en vakuummätare att övervaka motorbelastningar kommer att ge ett sätt att visualisera förbrukningen av motorn och gör att du kan ändra dina körvanor för att få den bästa bränsle körsträcka. Genom att lära sig att balansera effektbehovet för de körförhållanden med förnuftig bränsleanvändning, kan du öka körsträcka avsevärt. Saker du behöver
vakuummätare
Borrspetsar
Borra
Skruvmejsel Set
Visa fler instruktioner
1

Installera vakuummätaren enligt anvisningarna som medföljde mätaren av tillverkaren. I de flesta fall kommer detta att kräva att du borrar ett litet hål i brandväggen för ett plaströr för att passera, för att ansluta mätaren monteras på instrumentbrädan till ett vakuum källa på insugningsröret.
2

Kör bilen som du normalt skulle, efter att mätaren är installerad och kontrollera mätaren. Gör en mental anteckning om körförhållandena när vakuummätaren indikerar att motorn vakuum är när det är som lägst. Typiskt för dessa tider kommer att vara när du accelererar iväg från en hållplats eller passerar.
3

Öva accelerera på ett sätt som balanserar behovet av makt med den bästa bränsleekonomin. Den bränsleekonomin är bäst när vakuummätaren läser högsta. När motorn accelereras hårt vakuumledningarna droppar och bränslesystemet ger extra bränsle för att kompensera för den extra motorns belastning. Släta, långsamma tillämpningar av gasen kommer att minimera vakuum droppe och maximera bränsleekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149350.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.