Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man öppnar ett lås bilen Trunk

Öppna ett lås bil trunk kan vara knepigt om du öppnar en trunk med vilken du är obekant. Många människor gillar att lagra bagage väskor, viktiga dokument, sportutrustning och mat i en koffert så att de kan dra sina ägodelar till sina destinationer. Du kan öppna ett lås bil trunk genom att räkna ut vilken typ av bil trunk lås öppningsmekanism du har på bilen som du använder. Saker du behöver
Key
Visa fler instruktioner
1

Tryck stammen öppningsmekanism på din fjärr keyless inresa enhet, om bilen som du använder har en. Stammen öppningsmekanism brukar indikeras med en bild av en bil med en öppna bagageluckan. Tryck och håll ned den här knappen i två sekunder, och stammen lås på bilen öppnas automatiskt.
2

Öppna förardörren på bilen som du vill öppna bagageluckan låset. Leta efter en trunk release handtag på golvet i området mellan förarsätet och dörren. De är också ibland belägna på insidan av förardörren. Handtaget på många bilar har en bild av en bil med bakluckan öppen. Dra upp den här handtaget, och bilen bålen låset öppnas.
3

Dra handtaget trunk release under ratten. Detta handtag är placerad under ratten på vänster sida. Om din bil har en trunk frigöringshandtag här, dra den och bakluckan släpps.
4

Öppna handskfacket och tryck på knappen trunk release. Många bilar har en trunk låsknappen på insidan av handskfacket. Knappen här är gul, röd eller svart på de flesta modeller. Tryck på knappen, och stammen låset öppnas.
5

Placera nyckeln som öppnar dina bildörrar i nyckelhålet på bakluckan på bilen. Om du använder en nyckel för att öppna dörrarna i bilen, den knappen också sannolikt öppnar bakluckan. Sätt i nyckeln i din trunk viktigaste hålet och vrid det i medurs riktning tills låset på bakluckan poppar öppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148433.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.