Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att parkera i garaget med en gummi Parkering Curb

Gummi parkeringsplatser trottoarkanter är inte precis nya - de har funnits i den kommersiella sektorn i många år - men deras omfamning av den genomsnittliga homeowner är . Dessa trottoarkanter är ganska enkla att installera och kräver endast att ägaren borra ett par hål genom bulten urtagningar i toppen av kanten och in i betongen . Att använda dem är lika lätt eller lättare än att springa in i saker som du annars skulle ha träffat . Instruktioner
1

Dra i uppfart och öppna garageporten . Titta in i garaget för något som kan vara i vägen , som verktyg, husdjur och gamla kanoter tycks ackumulera när du minst anar dem .
2

Dra sakta in i garaget som vanligt . Med parkering trottoarkanten framför din ger dig inte licens för att dra in i garaget som Andretti in i groparna . Du kan fortfarande hoppa trottoaren och gå flyga genom väggen , eller du kan skada kanten själv . En sådan skada kan inte hända på en gång , men gummit kommer att brytas ned så småningom .
3

Dra fram med foten på bromsen , och vänta tills du känner att bilen börjar avta . Målet här är att inte " stöta " trottoarkanten så mycket som det är att försiktigt trycka på den . När du känner att motståndet , placera fordonet i parken , som i nödbromsen och ta bort foten från pedalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148353.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.