Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att förnya ett körkort i Kalifornien

Förnya ett körkort i Kalifornien är en relativt enkel process, med tanke på hur DMV oftast är. Du kan ansöka online, genom post eller personligen. Saker du behöver
DMV formen DL $ $
Visa fler instruktioner
1

Att ansöka personligen, kan du boka tid hos din lokala DMV kontor via telefon , eller bara gå i. Det hjälper att få det första som på morgonen. Du kan hämta de rätta formerna på nätet och fylla i dem i förväg. Blanketterna är DL44 för ett körkort eller ID-kort, eller DL44C för att ansöka om en kommersiell licens. Även på DMV måste du ha din bild tagen, få ett tumavtryck och betala ansökningsavgiften. Den nuvarande ansökningsavgift vid tidpunkten för denna publikation är $ 28. Detta är samma oavsett vilken metod du väljer för förnyelse.
2

Du kan generellt söka per post om du är under 70 år gammal och din licens kommer att löpa ut i mindre än två månader från dagen för porto. Det finns andra bestämmelser så kolla upp dem om du funderar på att ansöka per post. Om du ansöker per post, måste du också fylla i Kalifornien Förnyelse Körkort By Mail Behörighet blanketten (DL 410FO). Ansökan med avgiften kan skickas till adressen nedan

Department of Motor VehiclesATTN:. Genom Mail UnitPO Box 942890Sacramento, CA 94.290 till 0001
3

Du kan Förnyelse förnya ditt körkort på nätet om DMV har sänt dig en förnyelse formulär med ett ID-stift på det. Du kan besöka www.dmv.ca.gov och klicka på förnya körkort länk. Du kan betala avgiften på hemsidan med kreditkort.
4

identitetskort ansökningsblanketter finns också tillgängliga på nätet. Du kan boka tid på DMV och betala samma ansökningsavgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148073.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.