Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ansöker om EZ Pass i Maine

Alla som har tillbringat tid sitter i kontanter körfält på South Portland avfarten på Maine Turnpike vet vikten av att ha en EZ Pass tagg. Det sparar inte bara pengar, men det sparar tid. Den Maine Turnpike Authority har gjort det lätt för invånarna att ansöka om en EZ Pass enhet. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av konto du vill. Den Maine Turnpike Authority erbjuder två typer av EZ Pass konton, personliga och affärsmässiga. Personliga konton är begränsade till fyra taggar per konto och täcker personliga personbilar, skåpbilar, stadsjeepar, motorcyklar och lastbilar pickup. Övriga fordon skall registreras enligt ett företagskonto.
2

Besök Maine EZ Pass Customer hemsida servicecenter för att hämta lämpliga former. Var noga med att ladda ner det personliga kontot Instructions, Personlig kontoansökan och personliga kontovillkor Villkor dokument. Dessa tre dokument lämna nödvändiga uppgifter
3

Fyll i ansökan och skicka den till Maine Turnpike Authority, Attention:. EZ Pass Customer Service Center, 430 Riverside St, Portland, ME 04103 .
4

Ring EZ Pass kundtjänst på 1-888-682-7277 om du inte har tillgång till Internet. De kommer att skicka de nödvändiga blanketter till dig så att du kan ansöka om EZ Pass tag utan att använda Internet.
5

Kontrollera ditt konto. När du har en Maine EZ Pass tag, kan du gå till EZ Pass hemsida och kontrollera status för ditt konto och hålla din EZ Pass balans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147958.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.