Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur många steg att parkera en bil?

Hur många steg tar det att parkera en bil? Erfarna förare kanske inte ens tänka på den process som de glider in i ett tillgängligt utrymme. För nybörjare förare eller personer med liten erfarenhet parkering i gaturum, veta dessa steg kommer att göra underlätta parkering. Det bästa steget av allt när man lär sig att parken är att öva. Du kommer också att vara sakkunnigt S böjda bakåt in i en gata sida parallell parkeringsplats på nolltid. Läs vidare för fem steg till grundläggande parkering och sju steg för fickparkering. Allmänt Parkering i en vinkel eller vinkelrätt Spot

Grunderna för parkering kan med slutförts i fem enkla steg. Först lär känna ditt fordon. Kör ditt fordon. Bekanta dig med det. Vet var fram-och baksidan av ditt fordon är av både tittar ut genom fönstren och använder dina speglar. Du kommer också att bli bekant med hur hårt din bil eller lastbil kan ta en sväng. Detta kommer att hjälpa dig när du vänder in i ett utrymme så att du vet hur mycket avslut utrymme du har.

Sedan hitta en parkeringsplats. Scout en parkeringsplats du känner dig bekväm att dra in på. Var medveten om andra bilar i partiet försökte backa ut ur sina fläckar. Signal att du kommer att göra en sväng när du hittar en parkeringsplats. Detta hjälper andra förare runt du vet vad du planerar att göra och hjälper till att undvika olyckor.

Se till att du är på väg att parkera i en juridisk parkeringsplats. Dra till parkeringsplats. Vrid hjulet och dra bilen till parkeringsplatsen. Kontrollera för att vara säker på att du är ett säkert avstånd från fordon omkring dig. Bilen ska vara centrerad i fläcken. Avsluta manövern med hjulen rakt.
Fickparkering

Enligt inofficiella DMV Guide, det finns sju steg till lyckad fickparkering. Först, hitta en parkeringsplats. Kontrollera det tillgängliga utrymmet är några meter längre än bilen. Andra signaler som du kommer att göra en sväng när du hittar en parkeringsplats. Tillåt alla drivkrafter dig att passera.

Nästa, dra upp bredvid bilen framför det öppna utrymmet. Sätt in backväxeln. Kontrollera dina speglar för att säkerställa att ingen är bakom dig. Se över din högra axel i det öppna utrymmet. Sen, tillbaka upp, vrid ratten åt höger och sakta börja säkerhetskopiera. Övervaka din omgivning när du säkerhetskopierar så att du inte stöter i något. Om du stöter på trottoaren, bara dra fram ett par inches. Nästa, vrid ratten åt vänster. Fortsätt säkerhetskopiera. När det mesta av ditt fordon är i rymden, räta ut ditt hjul. Håll säkerhetskopiera tills du är inom ett par meter från bilen bakom dig. Senaste, uppnå den slutliga justeringen. Sätt bilen i enheten. Vrid ratten till höger. Dra sakta framåt till centrum och anpassa din bil i rymden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148211.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.