Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man söker tallrikar Handikapp licens i Ohio

Handikapp eller funktionshinder registreringsskyltar är en förmån som hjälper funktionshindrade att förhandla kortare och lättare sträckor. Reserverade parkeringsplatser säkerställa att funktionshindrade har utrymme runt sin bil för att manipulera utrustning, till exempel en rullstol eller scooter. De är också närmare och tillåta en person lättare tillgång till den främre ingången av en byggnad. Dessa boenden är bara ett sätt att ett företag kan se till att den är tillgänglig. Varje stat har sina egna krav för att få speciella plattor för din bil. Ohio erbjuder ett enkelt sätt att åstadkomma detta genom att följa några enkla steg. Saker du behöver
Statement Fordon
av funktionshinder
Visa fler instruktioner
1

köpa eller hyra en ny bil i ditt namn. Om du redan har en bil, ändra titeln att inkludera ditt namn. Fordon som används för transport av personer med funktionshinder skall ha modifieringar för detta ändamål. Den funktionshindrade personens namn behöver inte vara på titeln av sådana fordon.
2

Plocka upp ansökan om särskilda registreringsskyltar från en av licensiering kontor eller hämta ett exemplar från webbplatsen (se Resurser nedan).
3

Be din läkare att fylla i läkarintyg av funktionshinder.
4

Skicka in ansökan och blankett per post att registrera nya plåtar. Förnya befintliga plattor kan göras online.
5

Betala alla vanliga licensavgifter. Inga extra avgifter för handikappfrågor plåtar krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148164.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.