Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder backspeglar defensivt

Enligt National Highway Traffic Safety Administration, har cirka 21,7908 chaufförer dödades i bilolyckor i 2009. Det mest effektiva sättet för en person att undvika en potentiellt kostsam och dödlig bilolycka är att köra defensivt. En av de mest förbisedda verktyg i en defensiv förare arsenal är hans backspeglar. Dessa speglar är ett värdefullt verktyg som kan användas för att hålla dig och din familj när du är på väg. Instruktioner
1

Justera backspegeln så att du har minst 90 grader till 110 grader av synlighet under körning. Justera inte spegeln att se några ryttare på ryggen, till exempel barn, eller i din riktning.
2

Installera en större backspegeln. Detta kommer att ge dig ett bredare synfält, vilket kommer att ge dig möjligheten att se fler förare bakom dig på vägen. Stora speglar finns i flera storlekar, upp till 15 inches i längd.
3

Installera speglar i döda vinkeln. Dessa speglar kan fästas på instrumentbrädan, det sidospeglar eller under backspegeln för att ge förarna en bättre bild av sin omgivning.
4

Titta i backspegeln innan du gör några filbyten, påskynda eller sakta ner när du är på väg. Enligt Federal Motor Carrier Safety Administration, bör en spegel kontrolleras en gång varje fem till åtta sekunder. Detta ger dig möjlighet att kontrollera din omgivning och hålla ett öga på andra förare, som kan byta körfält eller potentiellt kan störa din rörelse. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149013.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.