Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Fastsurrning en motorcykel i en Pickup

Ibland vill du kanske bara använder din lastbil för att dra din motorcykel, snarare än att använda en släpvagn. I detta fall, kan faktiskt få motorcykeln på baksidan av lastbilen och göra det säkert vara ganska en bedrift. Men om du följer en kort process för enkelheten och säkerhetsskäl, kan du rulla på vägen med din cykel i ryggen på ingen tid alls. Saker du behöver
ramp Motorcykel lastbil eller robust 8-by-1-fotplankan Sida 2 motorcykel tie-downs
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1 < p> Städa ur sängen av din lastbil. Gör gott om utrymme så att motorcykeln passar bekvämt och inte skrubba på andra objekt. Se också till att det finns gott om plats i de främre hörnen för spännband för att ansluta med dina säng krokar.
2

Placera din motorcykel ramp eller lång bräda upp mot bakluckan på din bil . Om du använder en styrelse, kan det vara klokt att ha en annan person hjälpa till att hålla den på medan du dra cykeln upp.
3

Kör försiktigt cykeln upp i sängen av lastbilen . Dra ut det helt upp till den bakre delen av hytten. Flytta cykeln till neutralläge.
4

Hook icke-justerbara ändar tie-downs till sängen krokar i din lastbil. Se till att den öppna änden av hakarna är vända motorcykeln. Detta kommer att förhindra spännband från att glida ur sängen krokar.
5

Haka de andra ändarna av spännband på styret på motorcykeln. Kontrollera att slips nedgångar inte är vridna på något sätt. Dra på skärpta flikar av tie-downs till phono ner motorcykeln tills suspensionen ganska komprimerad. Få båda sidor av motorcykeln så jämn som möjligt. Skaka motorcykeln för att se till att det är helt säkert.
6

Sätt upp bakluckan på din bil, om möjligt. Om inte, se till att allt i lastbilen är säkrad och kommer inte glida ut på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148000.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.