Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en bil med ett rep

Om du äger en bil, bör du känna till lämpliga sätt att bogsera en bil med ett rep. Olyckor kan hända med något sätt att kontakta en bärgningsbil dykare att dra bilen ut. Du kan också undvika rejäl avgifter bärgningsbil förare avgift om bilen inte är i en olycka, men har fastnat i leran eller ett dike. Ett rep är också praktiskt om din bil går sönder och måste dras till ditt hem eller en verkstad. Lär dig att bogsera en bil med ett rep och få din bil i säkerhet. Instruktioner
1

Se till att bilen är helt avstängd och i "Park", med parkeringsbromsen inställd. Titta under kanten av de främre eller bakre stötfångare och hitta ram av bilen. Vissa bilar har stora metallstycken med ett hål i mitten, som kallas en bogsera rem. Detta är den bästa platsen att knyta ett rep. Om det inte finns någon bogsera rem, binda repet direkt till ramen. Knyt en knut så att den inte lossnar när du drar bilen.
2

tillbaka den andra bilen upp till den bil som bogseras. Stoppa den andra bilen och dra åt handbromsen. Titta under den bakre delen av fordonet och antingen hitta en bogsera rem eller en del av ramen för att binda repet till. Längden på repet mellan de två fordonen bör inte vara längre än 6 meter. Göra repet för länge kan tillåta andra bilar på vägen tillräckligt med utrymme för att ta sig mellan de två fordonen, vilket orsakar en olycka.
3

Starta bilen som ska bogseras. Kontrollera att bromsljusen fungerar. Om de inte fungerar, se till att de farliga lamporna fungerar. Om inga lampor arbete, sätta upp en skylt eller använda skokräm för att skriva på baksidan fönster "i släptåg."
4

Starta fordonet som bogserar bilen och dra bilen på vägen. Kör inte över 15 miles per timme när du använder ett rep för att bogsera en bil. Slår bör göras mycket långsamt och extra bred för att ge utrymme för det dragna fordonet för att vända. Har föraren av bilen bogseras uppmärksamma signalerna från dragfordonet
5

. Föraren i den dragna bilen behöver bromsa så snart den andra föraren gör för att undvika en kollision.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148054.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.