Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka för en 5,7-liters HEMI

spara pengar och få ut det mesta av en tank är alltid viktigt, och ännu mer så i dessa dagar av vilt fluktuerande gaspriser och en avtagande ekonomi. Äga en stor lastbil med en 5,7-liters HEMI är inte svaret att spara pengar på bränsle. Men om du gör egen en, det finns fortfarande några sätt att förbättra din gas körsträcka. Vissa körteknik som du enkelt kan göra kommer att göra skillnad på hur långt du kan gå på en tank av gas, även med en HEMI. Instruktioner
1

Sänk hastigheten. Tyvärr, ju snabbare du kör, desto mer gas din bil är att supa. De flesta fordon använder betydligt mer gas över 60 mph. Släppa din hastighet bara fem miles per timme kan du spara pengar.
2

Pumpa däcken till det rekommenderade psi, och hålla ett öga på trycket genom att kontrollera det en gång i veckan. Underinflated däck kan skapa friktion som minskar dyrbara tillgängliga miles från din tank.
3

Kontrollera vilken typ av olja som rekommenderas för din bil. Försök att hålla sig till den tillverkaren rekommendation sedan använda en annan oljekvalitet kan minska dina miles per gallon.
4

undvika tendensen att fylla upp sängen av din lastbil. Ja, med den mäktiga HEMI vid rodret, kan du dra tunga laster. Men du bör inte om du inte måste. Bara 100 pounds av extra vikt i sängen av din lastbil kan sänka din mpg så mycket som 2 procent, enligt Fuel Economy hemsida.
5

Sluta lämna din bil på tomgång medan du kör in i förvara. Tomgång brännskador bränsle samtidigt som du noll miles till gallon. En stor motor som 5,7-liters HEMI äter upp gas då på tomgång.
6

Använd överväxel och farthållare när du är på motorvägen. Varje liten bit hjälper, och upprätthålla en hastighet eller med överväxel för att sänka motorns varvtal kan hjälpa till att spara gas. Planera dina rutter så att du kan ta hand om flera ärenden i en resa. Att hålla din lastbil HEMI värmts upp kommer att använda mindre gas än flera kallstarter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148726.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.