Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker ett foto påtvingade Ticket

Den här artikeln beskriver hur du undviker ett foto verkställas rött ljus biljett. Att vinna en uppsägning kommer att behålla biljetten från öka din försäkring ränta eller skada din körning post. Saker du behöver
Internet, dator, tid
Visa fler instruktioner
Hur man undviker ett foto påtvingade Ticket
1

Det bästa sättet att undvika ett foto verkställas biljett gör att du kommer till en helt stilla innan du gör en högersväng. Det näst bästa sättet är att göra dina läxor! Om du får ett "foto påtvingade" biljett med posten för att köra mot rött ljus, leta upp den del av Vehicle Code du debiteras för brott.
2

tillbaka till platsen för den påstådda brottslighet. Lagen kräver att varningsskyltar måste postas varje "påtvingad foto" kamera korsning. Det kräver också att skyltarna är synliga för trafik närmar sig från alla håll, eller, i fråga om vissa stater, på alla de viktigaste ingångarna till staden inklusive, åtminstone, motorvägar, broar och statliga vägar motorvägen. I Kalifornien skyltar måste vara minst 30 inches bred och 42 inches hög, måste de vara minst 6 meter ovanför trottoaren nivå (till den nedre kanten av skylten).
3

Nästa ta ett förebyggande steg genom att begära all information i upptäckten. Dessutom kan du också skriva ett brev till Trafik domstolen (noterat på din biljett) och begära original eller bestyrkt dokumentation som fastställer att signalen installerades och drevs enligt lagen. Också
4

Kontrollera att se till att bilden av föraren på fotot är du och att fotot ger en tydlig och identifierbar bild av dig. Om den inte är det skäl för dig att utmana biljetten. En del av Vehicle Code som tillåter användning av ett "automatiserat system för verkställighet" kräver att bilderna systemet fångar vara tydliga om de skall vara verkställbara. Det är mened att hävda att bilden är inte om dig om du vet något annat.
5

Var du vrida vänster? Om du var, ta reda på hur lång tid ljuset förblir gula. Foto verkställighet kräver att gula belysningen ska vara på gult för ett minimum av tid och avser hastighetsbegränsningen på vägen. Kontrollera din statens trafik manualen för mer information om dessa krav. En kort gult ljus är ett enkelt sätt att generera intäkter, men beroende på hastighetsbegränsningar i området är det kanske inte ett juridiskt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147936.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.