Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Washington DMV licensförnyelse Krav

För att driva ett fordon måste du ha licens för att göra detta. Skaffa ett körkort är ofta en av de saker som tonåringar ser mest fram emot under sina unga år. Körning lika frihet, frihet att ta dig dit du behöver gå utan att förlita sig på andra. I Washington, måste föraren förnya sitt körkort regelbundet för att behålla sin giltighet. Slutdag

Enligt Washington State Department of Licensing, körkort löper vanligtvis på din födelsedag 5 år efter det datum de utfärdas. Ett undantag från denna regel är namnändring, och i de flesta fall innebär detta äktenskap eller skilsmässa. När en kvinna är gift eller skild och väljer att ändra hennes namn, hon måste ansöka om ett nytt körkort som visar hennes nya namn. När detta händer på ett år när hennes körkort inte upphör att gälla, kommer hon att få en ny licens med en ny slutdag, 5 år från hennes närmaste födelsedag.
Bevis på adress

Din permanenta adress måste anges på din Washington körkort. När en person förnyar sitt körkort, kommer den adress som anges på hans nuvarande körkort kontrolleras av Washington State Department of Licensing hjälp av United States Postal Service. Om det finns en inkonsekvens på den adress du har gett och adress USPS har gett, kommer du bli ombedd att styrka din hemvist.
Tidsplan och avgifter

Washington invånare vars körkort måste förnyas kan förnya sina licenser upp till sex veckor före det utgångsdatum som anges på deras licens. Om du är i aktiv militärtjänst ditt körkort inte kommer att behöva förnyas tills du är hemma från aktiv tjänst. För dem som förnyar sitt körkort mer än 60 dagar efter det utgångsdatum, kommer det att finnas en $ 10 förseningsavgift läggas till kostnaden för deras körkort förnyelse, vilket är redan $ 25, som av 2010.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148542.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.