Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förenkla parkering i ett garage

Om garaget är packad med andra föremål eller är väldigt smal, kan det vara svårt att parkera på, särskilt på natten. Ökad synlighet och vidtar åtgärder för att skydda objekt i ditt garage är viktigt. Denna process förhindrar skador inte bara på din bil, men också att strukturen i garaget. Även om detta förfarande kan ta några timmar, vidta åtgärder för att underlätta parkering i garaget är värt den tid investeringen. Saker du behöver
Tennis ballStringLarge nailsHammerOld tireFoam rubberSmall nailsReflective tejp
Visa fler instruktioner
1

Knyt en lång lina runt en tennisboll och hänga den i taket av garaget. Linje upp bollen så att den träffar mitt i den övre delen av vindrutan när fordonet är på rätt plats. Denna åtgärd kommer att hjälpa föraren vet när du ska sluta dra framåt, särskilt om bilen har en lång näsa.
2

Drive i flera stora spikar i en halvcirkel på stötfångaren höjd på den bakre väggen i garaget . Häng ett gammalt däck på naglarna (se till att det helt är uppblåst). Däcket kommer att skydda väggen och bilens stötfångare från allvarliga skador bör föraren dra upp lite för långt i fläcken.
3

Bandplåt av skumgummi och bifoga dem till väggar och räcken med små spikar. Detta kan användas för att skydda alla ytor som kan bli dinged mycket genom bildörrar eller stötfångare.
4

Place längder av reflexband på väggar, räcken och eventuella föremål som kan komma i vägen för fordonet. Bandet kommer att göra dessa objekt lättare att se, särskilt nattetid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147975.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.