Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker hastighetskontroller med din mobiltelefon

Det har varit en katt-och råttalek mellan speeders och polis i årtionden. När polisen började använda radar, fick speeders detektorer. När medborgarna band radio dånade på 1970-talet, började åkarna att varna varandra om hastighetskontroller genom att ropa "Smokey i Bush." Idag, tack vare fusionen av Internet med mobil kommunikation, är det möjligt att undvika hastighetskontroller med din mobiltelefon. Instruktioner
1

Förstå att för många kommuner, kan hastighetskontroller vara en viktig inkomstkälla. Jag kommer tydligt ihåg dras över i Kanada när jag var en högskolestudent kör min lilla tysk sportbil. Justice administrerades på plats. Jag kunde antingen betala kontant där och då, eller som amerikansk medborgare, tillbringa natten i fängelse i väntan på rättegång. Jag betalade, tillsammans med flera andra i raden bakom mig, och gick min väg.
2

säga att inse att det är naturligt om du har en bra bil och en öppen väg som du kanske vill öppna den. De flesta bilar idag kan bekvämt gå 80 MPH, en hastighet som kan landa dig en biljett i alla 50 stater. Långt borta är de dagar då jag körde över Nevada på över 100 MPH. Då fanns det ingen hastighetsgräns mellan städerna. Säkerheten är det viktigaste när man kör, men med tanke på hur dyra fortkörningsböter har blivit, läs nästa steg efter ett bra sätt att undvika dem.
3

Börja med att logga in på trapster.com (se Resurser nedan). Webbplatsen är hjärnan barn av Kalifornien Inventor Pete Tenereillo. Han har etablerat ett socialt nätverk som hjälper medlemmar kringgå fortkörningsböter. Hämta programvaran att han har utvecklats till din mobiltelefon. De flesta nya telefoner har en USB-port som kommer att ansluta till din dator, så följ anvisningarna.
4 p Om du kör och märker en officer med en hastighet pistol, eller ens en automatisk rött ljus kamera , slog # 1 på din mobiltelefon. Eftersom mobiltelefon torn kan kalibrera din plats, kommer ditt meddelande förmedlas till andra medlemmar. När de närmar sig, kommer de varnas med en ljudfil, kallar "Live polis! Live polisen!" Om din telefon har funktioner för att visa en karta, kan du faktiskt få levande registreringar av potentiella trafik fällor där du kör.
5 p Om du kör utan en levande mobiltelefon, kan du också logga in på platsen efter du kommer hem och spela in dina observationer. Bara dubbelklicka på kartan och dra markören som du har skapat för att ringa in det brottsbekämpande platsen. För att nätverket ska fungera som avsett
6

, har det att nå en kritisk massa av medlemmar. Tenereillo kommer inte att släppa siffror på hur många medlemmar de har. Men, han hävdar att de har en mycket hög andel av tipsare, vars trovärdighet är betygsatt av sina kamrater. Tenereillo insatser är en offentlig tjänst för de av oss som är förtjust i snabba bilar. Han har undvikit reklam på Trapster, eftersom han har gjort bra från sin tidigare spelning på Cisco Systems.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147904.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.