Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra körsträcka i en SUV

Fueling en stadsjeep (SUV) kan kosta en vacker slant på pumpen jämfört med andra fordonstyper. Det är möjligt att modifiera både en SUV och en förarens vanor för att förbättra gas körsträcka. Att veta när man ska stänga av luftkonditioneringen eller stereon kan hjälpa, så också kan välja rätt väg. Du kanske inte ser samma körsträcka som en Toyota Prius, men du kommer att betala mindre på pumpen. Saker du behöver
Sport utility vehicle
Maps
Tillgång till en mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Köp en hybrid om du har pengar. Kompakta stadsjeepar som Ford Escape och stora stadsjeepar lyx som Cadillac Escalade finns i hybrid versioner. Du kan se ungefär 8 till 10 fler miles per gallon innan du ens vrida om nyckeln. Forskning tillgängliga skatterabatter innan du köper en hybrid för att sänka kostnaderna.
2

Städa ur din SUV. Det finns en hel del utrymme i en sport utility vehicle att lagra onödiga objekt, och varje 100 bort pounds kan förbättra bränsleekonomin med 1 till 2 procent enligt federal forskning.
3

Hämta olja förändrats och följ din tillverkarens tune-up schema. Stadsjeepar har större motorer än många bilar, och om de inte fungerar korrekt, kan de bränna mer bränsle än nödvändigt. Detta inkluderar korrekt underhåll av däck. Under-och-inflationen både nuvarande säkerhetsfrågor, och de kan också försvåra en SUV bränsleekonomi genom att öka friktionen. Den rätt däcktryck kan hittas i din instruktionsbok. Ner fönstren
4

Roll om du inte planerar att resa på motorvägar. Luftkonditioneringsapparater drivs av motorn, och körsträcka kan släppa så antalet tillbehör som används ökar. Detta inkluderar stereo, så stänga av radion kan också förbättra körsträcka siffror.
5

Drive måttligt. Varje gång du accelerera snabbt eller bromsa ofta är SUV motorn arbeta hårdare än det behöver. Gentle stopp eller Utrullning kan bidra till att minska mängden av motorn varvar i en sport utility vehicle, som kan ställa in farthållaren på eller under skyltad hastighet.
6

Undvik stoppljus och andra områden där SUV kommer att tvingas gå på tomgång. Välja linjer med färre stopp begränsar mängden tid SUV motorn är igång utan att få dig någonstans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148310.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.