Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man parkera säkert i ett litet utrymme

Parkera säkert i ett litet utrymme kan vara en mardröm. Vi har alla varit tvungna att göra det. Men när det gäller att plugga bilen mellan två andra, kan det vara ganska obehagligt. Här är några tips på hur man kan parkera säkert i ett litet utrymme nästa gång du behöver. Instruktioner
dra rakt in
1

Identifiera den plats där du vill parkera din bil. Du ser att det är litet. Göra en bedömning av om du kan passa in det.
2

Placera din rätt blinkers på. Beroende vilken riktning du är på väg, kommer detta att vara vänster eller höger blinker.
3

Dra förbi utrymme du vill parkera i och bakom bilen i utrymmet bredvid.
4

Kontrollera alla speglar och vända för att se till att det inte finns några andra bilar och fotgängare bakom dig. Om du vill lägga dina blinkers på och tutar för intet ont anande människor att ta notis.
5

Tillbaka bilen upp samtidigt som du vrider din hjulet i motsatt riktning. Du kommer att märka att när du drar bakåt, är bilen anpassning till utrymmet framför dig. Stanna då bilen är helt rak med utrymmet.
6

justera ratten så att den är rak och dra in i utrymmet. Du kan behöva vrida ratten en aning om du var oförmögen att anpassa bilen helt rak. Fortsätt att läsa dina speglar och sidan av varje bil för att se till att du har tillräckligt med utrymme för att öppna din dörr och komma ut.
Fickparkering i ett litet utrymme
7 < p> Signal med höger riktad för att visa att du kommer att försöka parkera. Du kan också tutar din horn försiktigt för att varna de som inte betalar uppmärksamhet.
8

Pull framför utrymme så att du ansluter med bilen framför det önskade utrymmet. Rikta din främre stötfångare med den andra bilens sidospegel.
9

Kontrollera dina speglar och titta bakom dig innan du börjar säkerhetskopiera din bil.
10

Placera din bil i omvänd och sakta börjar backa upp.
11

Förvandla din ratten medurs så att dina däck börjar rotera mot trottoarkanten. Titta på framsidan och baksidan av bilen för att se i vilken vinkel du är parkering ger dig möjlighet att slutföra flytten utan att stöta bilarna framför eller bakom dig.
12

Sätt din bil i enheten och dra framåt när du stänger din ratten moturs. När du är klar, placera bilen på parkeringen. Du har nu säkert parkerad i ett litet utrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147891.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.